maanantai 24. lokakuuta 2022

Jurassic Park Ghana (WTF) posters

 Pitäähän näidenkin saada huomiota täällä Jurassic Mania blogissani vaikka aika hirveitä ovatkin😵. Ghanalaisissa Jurassic Park julisteissa ei sitten ole järjen hiventäkään. Google kuvahaulla löytyi peräti neljä järkyttävän näköistä julistetta. 

No tässä ekassa on sentään Jurassic Park logo mukana - siitä pientä plussaa..., mutta muuten aika älytön. T-Rexillä joku sammakkokieli ja Alan Grant nojaa Malcolmin rintakehää vasten - wtf oikeesti🙄.
Seuraavassa julisteessa ei sentään ole mitään älyttömyyksiä kuten pitkäkielinen Tyrannosaurus tai aseella heiluva John Hammond jonka on napannut Pteranodon ilmaan (unohtui mainita ylempänä👆)..., mutta se on muuten vain ruma.
Tämäkin niin älytön ettei löydy edes sanoja joten eiköhän jatketa kohti viimeistä julistetta.
Tämä se vasta älyttömyyden multihuipentuma onkin. Siis mikä ihmeen lihansyöjä Brachiosaurus 😮‍💨...?? Ja miksi Alan Grant tai kuka lie hahmo pelaa golfia😵‍💫...?? Mitäköhän näillä Ghanalaisilla julistetsiteilijoilla on liikkunut päässä näitä julisteita tehdessä. Niissä ei ole mitään tolkkua what so ever. Näiden julisteiden pohjalta en välttämättä menisi katsomaan elokuvaa. Olisin ainakin hyvin pettynyt kun en nähnyt pitkäkielistä T-Rexiä niinkuin julisteessa annettiin ymmärtää.  Niin siis jos en olisi nähnyt elokuvaa ja näiden julisteiden perusteella pitäisi mennä katsomaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti