perjantai 30. kesäkuuta 2017

Jurassic World herätyskello(t) pieni pettymys

Maanantaina pääsin vihdoinkin noutamaan postista tilaamani Jurassic World herätyskellon ja postista lähdettyäni en malttanut olla avaamatta muoveja pakkauksen ympäriltä.
Ja minkä pettymyksen jouduinkaan kokemaan kun sisältä paljastui kaksi tavallisen herätyskellon pakkausta. -Odotin tietenkin Jurassic World aiheisen herätyskellon olevan Jurassic World kuvioisessa pakkauksessa. -Sitten kurkkasin pakkauksen sisään.
Helpotuksekseni sielä oli kuin olikin JW logoilla varustettu herätyskello. -Sama toisessa. -Mutta ne silti jäivät hieman pettymyksiksi. -Ensinnäkin kun asensin kelloon päiväyksen -silloin oli 26.6. maanantai -niin kuten kuvasta voi nähdä -kellon mukaan oli torstai vaikka merkkasin kyllä mielestäni oikean kuukauden ja päivämäärän. -Toiseksi pettymykseksi osoittautui herätyskellon herätysäänivaihtoehdot. -Odotin jotain Jurassic World teemaista kuten T-Rexin karjasua tai jotain..., mutta sen sijaan siinä oli jotain ärsyttäviä pilipali piipitysääniä joista tuli mieleen 80-luvun Nintendo peliäänet. -Nyt pidän niitä sitten vain koriste-esineinä. -Ilman noita logoja kyljessä noi olisi mennyt tuhannen säpäleiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti