tiistai 4. elokuuta 2015

Viimeaikoina tapahtunutta

 Nyt on ollut hieman hiljaista täällä Jurassic Stuff blogissani ja on ehtinyt tapahtua kaikkea mahdollista Jurassic Park maailmaan liittyen. -Ensinnäkin tuli yks kaunis kesäpäivä poimittua itselleni Jurassic World elokuvan juliste Kinopalatsin elokuvateatterista. -Kuvasta näkee hyvin julisteen koon kuinka se peittää puolet kropastani. -Iso juliste.
 Samaisena päivänä kun löysin tuon massiivisen julisteen löysinpä myös pitkän metsästämisen jälkeen eräästä antikvariaatista itselleni -Kadonnut Maailma: Jurassic Park pokkarin. -Vielä en ole saanut aikaiseksi aloittaa lukemista..., mutta siihen on ollut omat syynsä. -Se selviää vielä tämän postauksen aikana.
 Yksi päivä asioidessani R-Kioskilla tein sielä tämmöisen hankinnan. -Jurassic Worl keräilykorttikansion ostin itselleni. -Nyt olen jo lähes saanut kerättyä kaikki sisältyvät kortit -puuttuu enää kuusi. -Kortteja saa ostettua erillisinä paketteinä 2€ kpl.
 Sitten se syy miksi en ole saanut aikaiseksi lukea yllä esittelemääni kirjaa. -Suunnittelin nähkääs aloittavani lukemisen vasta sitten kun omistan kaikki neljä Jurassic Park Soundtrackia -ja kuten kuvasta näkyy -nyt omistan vihdoin ja viimein kaikki neljä upeaa Soundtrackia. -Tilasin tosiaan varmaan noin viisi viikkoa sitten tuon uusimman elokuvan levyn ja sain sen tässä aivan hiljattain. -Nyt voin sitten viimein aloittaa Kadonnut Maailma kirjan lukemisen.
Sitten tähän loppuun vielä mainittakoon että nyt on nähty Jurassic World elokuva peräti seitsemän kertaa. -Kuusi kertaa teattereissa ja yhden kerran sorruin katsomaan elokuvan nettiin ladatun linkin kautta. -Oheisen kuvan lippu on viimeisimmältä käynniltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti