keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Jurassic World juttua

Jurassic Worldin uusimmat näyttelijätulokkaat ovat nämä kolme herrasmiestä -ekana vuorossa herra nimeltä Keith Nussbaum -joka nähdään elokuvassa puistovierailijana. -Keithin voi bongata mm. sellaisista elokuvista kuten -Up in the Air -ja Gone Girl nimisestä trilleristä. -Sitten seuraavaan uuteen tulokkaaseen -herrasmieheen nro 2.
 Hän on nimeltä John R Magnus ja hänet nähdään elokuvassa puistonvartijana. -Magnusin voi puolestaan bongata sellaisista elokuvista kuten -Escape Plan, 2 Guns, The Butler ja Apinoiden planeetan vallankumous. -Sitten viimeiseen uuteen tulokkaaseen -herrasmies nro 3.
Hän on herra nimeltä Timothy Eulich. -Hänet nähdään elokuvassa sotilasjohtajana. -Timothy on myös stuntnäyttelijä ja hän on tehnyt stuntteja mm. sellaisissa elokuvissa kuten -Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta, Muumio: Lohikäärmekeisarin hauta, Captain America: The First Avenger ja monessa muussa. -Voin jo kuvitella mitä stuntteja hän pääsee tekemään Jurassic Worldissa -riepottelua päädinosauruksen leuoissa tai jotain. -Tässä oli kaikki tältä erää. -Lisää odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti